Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΡΠΙΑ!

ΔΙΚΤΥΟ 50 ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΜΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

Δελτίου τύπου για την εισβολή των ΜΑΤ στην Ευκαρπία 29/7/2013
Το Δίκτυο 50 συλλόγων και φορέων Δυτ. Θεσσαλονίκης ενάντια στην χωροθέτηση και κατασκευή του Σ.Μ.Α. Ευκαρπίας καλεί σε συναγερμό τους κατοίκους της Ευκαρπίας, της Δυτ. Θεσσαλονίκης και όλης της πόλης!
Σήμερα τουλάχιστον 9 κλούβες των ΜΑΤ και ο εισαγγελέας λειτούργησαν ξανά ως ιδιωτικός στρατός του εργολάβου υπό τις εντολές του ΦΟΔΣΑ.
Για άλλη μια φορά οι τοπικοί άρχοντες του ΦΟΔΣΑ πάνε  κόντρα σε χιλιάδες κατοίκους της Δυτ. Θεσσαλονίκης που υπογράφουν ενάντια στην κατασκευή του ΣΜΑ, κόντρα σε 60 και πλέον συλλόγους και φορείς  που πρωτοστατούν σε αυτό το δίχρονο αγώνα, σε δεκάδες σωματεία, συλλόγους και φορείς της πόλης που έχουν ταχθεί υπέρ των κατοίκων που αντιδρούν καθώς και στο Δημοτικό συμβούλιο του δήμου Παύλου Μελά, που ομόφωνα δύο φορές έχει ταχθεί κατά του έργου.
Με την συνδρομή των ΜΑΤ και του εισαγγελέα προσπαθούν να επιβάλουν ένα γιγάντιο και καταστροφικό για την περιοχή μας έργο, ενάντια στην βούληση της τοπικής κοινωνίας να ακολουθηθεί μια ορθή διαχείριση για τα απορρίμματα.
Ας ξέρουν καλά πως με την καταστολή και την επιβολή αστυνομοκρατίας δεν θα τα καταφέρουν ούτε και αυτή τη φορά!
Το δίκιο είναι πιο ισχυρό απ την κρατική καταστολή, τις πληρωμένες δημοσκοπήσεις, και τα εργολαβικά συμφέροντα που θέλουν την καύση σκουπιδιών και την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας.
ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
·        Σήμερα στο Δημοτικό συμβούλιο στις 20:00 στο «Χρήστος Τσακίρης»

·        Κάθε πρωί συγκέντρωση στις 7:00 στην Πλατεία Δημοκρατίας με κατεύθυνση το χώρο του εργοταξίου.
Ο Σ.Μ.Α. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕI!


Από το συντονιστικό του Δικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου