Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Συνέλευση δικτύου 8/2.

Όσο περνά ο καίρος όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας στηρίζουν τον αγώνα του δικτύου μας! Την Παρασκευή εγινε η συνέλευση του Δικτύου μας με τη συμμετοχή πολύ κόσμου!
Συζητάσαμε για το νέο τεχνικό πρόγραμμα-κοροϊδια του Συνδέσμου ΟΤΑ που δείχνει ξεκάθαρα την απροθυμία του Συνδέσμου να ακούσει τους φορείς και τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης για ένα σοβαρό σχεδιασμό.
Συζατήσαμε επίσης για τις κινήσεις μας ενόψει των δικών 8 συμπολιτών μας:
1. Από την Δευτέρα και για όλη την εβδομάδα τα γραφεία του συλλόγου ας θα είναι ανοιχτα το απόγευμα.Οποιος θέλει μπορεί να περάσει να πάρει το αφισάκι για να το βάλει στην είσοδο της οικοδομή του, καθώς και την ανακοινωση μας για να διακινηθεί πλατιά.
2. Αντιπροσωπεία του δικτύου μας θα παρεβρεθεί τις επόμενες ημέρες σε συνελεύσεις συλλόγων, φορέων , σωματείων και πρωτοβουλιών για να ζητήσει την υποστήριξη όλης της Θεσ/νίκης.
3. Σε αυτά τα πλαίσια θα βγεί ψήφισμα και τις δίκες των Χαλκιδιωτών τις 14/2
4. Τέλος, μας επισκέφθηκε μια αντιπροσωπεία σπουδαστών από τα ΤΕΙ Θεσ/νίκης, που κάνουν κινητοποιήσεις ενάντια στο σχέδιο ΑΘΗΝΑ και μας ενημέρωσαν για τις τραγικές επιπτώσεις στις σπουδές και το μέλλον τους, που αυτό θα έχει, ζήτωντας μας την στηριξη μας. Φυσικά και η στήριξη μας στον αγώνα της νεολαίας μας είναι αυτονόητη! Τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει και αναλυτική ανακοίνωση.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/2 ΣΤΙΣ 9:00 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!

ΑΘΩΟΙ!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου