Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση από την συνέλευση μας.

Έγινε σήμερα η έκτακτη συνέλευση του δικτύου μας στον Μικρασιάτικο Σύλλογο Ν.Ευκαρπίας. Δεκάδες συμπολίτες μας ήρθαν να ενημερωθούν και να συμβάλλουν με τις ιδέες τους στον αγώνα μας. Επιγραμματικά αποφασίσαμε:

1. Να καλέσουμε όλους τους συμπολίτες μας σε κινητοποίηση την ημέρα της δίκης των 8 αγωνιστών του δικτύου μας, δηλ. στις 18/2.

Ταυτόχρονα θα καλέσουμε να μας στηρίξει όλος αυτός ο κόσμος, από όλη την πόλη που κατα καιρούς έχουμε βρεθεί μαζί: Πρωτοβουλίες Κατοίκων, φοιτητικούς συλλόγους, σωματεία, συλλόγους γονέων, πολιτιστικούς και περιβαλλοντικούς συλλόγους κ.τ.λ. 

Στις 18/2 στελνουμε το μηνύμα πως απαιτουμε δικαιοσύνη!! ΔΕΝ είναι δυνατόν συμπολίτες μας να σέρνονται στα δικαστήρια επείδη ασκούν το δικαίωμα τους( εκ του Συνταγματος!ΝΑΙ υπαρχει ακόμη...) να διαμαρτύρονται!!!

2. Θα γίνει νέα συνέλευση προ της δίκης για να ενημερωθούμε όλοι μας για τις εξελίξεις.(όπως και σήμερα  θα παραστεί και ο δικηγόρος τους Δικτύο μας.

3. Είμαστε σε συνεχή επιφυλακή καθώς μπορεί από μέρα σε μέρα να προσπαθήσουν να επιβάλλουν την κατασκευή του γιγάντιου ΣΜΑ με την συνδρομή της αστυνομίας. Αν το επιχειρήσουν θα είμαστε περισσότεροι από ποτέ!

4. Ζητάμε από τη Διοίκηση του Δ. Παύλου Μελα να προσφύγει με ενδικά μέσα ενάντια στον ΦΟΣΔΑ και τον κ.Μπουτάρη αν δεν ανακαλέσουν τις απαράδεκτες τους δηλώσεις.

5. Συνεχίζουμε να αποκαλύπτουμε τις εγκληματικές ελλείψεις των υπευθύνων στην ανάπλαση της παλιάς χωματερής και θα ζητήσουμε να προχωρήσει άμεσα η απόδοση ποινικών ευθυνών στους υπαιτίους!

Τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει αναλυτικό ηλεκτρονικό και έντυπο υλικό από το συντονιστικό μας.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ! ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΟΥ ΣΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝ!
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ!
ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου