Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ!!

Στην τελευταία συνέλευση γράψαμε ένα ψήφισμα για τις δίκες των συμπολιτών μας το οποίο το έχουμε στείλει σε πολλές κινήσεις πολιτών σε όλη τη Θεσ/νίκη.

Ηδη, η Θεσσαλονική μας ξαφνιάζει ευχάριστα καθώς και πάλι στέκεται στο πλευρό μας! Μέχρι στιγμής στηρίζουν και συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Δευτέρας 18/2:


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Τις επόμενες μέρες αναμένουμε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη


ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

Στις 18/2, 8 συμπολίτες μας δικάζονται με το αδίκημα της απειλής άσκησης βίας. Η μήνυση έγινε από τον εργολάβο του έργου σε ημερομηνία, που όχι μόνο δεν εκτελούνταν έργα στο χώρο του ΣΜΑ αλλά ή ανάδοχος εταιρία είχε απομακρύνει τα μηχανήματα της από τον χώρο. Προφανώς στις πλάτες των συμπολιτών μας παίζεται ένα επικίνδυνο σχέδιο τρομοκράτησης όλων όσων αντιστέκονται στην καταστροφή του τόπου μας. Οι διώξεις των συμπολιτών μας είναι συνέχεια των προηγούμενων διώξεων των Ευκαρπιωτών και έρχονται να συμπληρώσουν τις εκατοντάδες διώξεις αγωνιζόμενων ανθρώπων του τελευταίου διαστήματος. Από το Αιγίνιο και τη Χαλκιδική, έως τις επιστρατεύσεις απεργών η κυβέρνηση και τα στελέχη της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προσπαθούν να στείλουν το μήνυμα πως όποιος αγωνίζεται θα διώκεται.
Το μόνο «έγκλημα» των συμπολιτών μας είναι πως αντιστέκονται σε ένα παρανοϊκό έργο, που επιβαρύνει το περιβάλλον της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Αντιστέκονται σε ένα έργο φαραωνικών διαστάσεων που θα οδηγήσει σε κατασπατάληση χρημάτων και την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητα, αλλά θα ανοίξει το δρόμο και για την καύση σκουπιδιών.
Αγωνίζονται μαζί με χιλιάδες άλλους συμπολίτες μας, μαζί με φορείς και συλλόγους της πόλης μας για την απόδοση περιβαλλοντικής δικαιοσύνης για να λυθούν τα χρόνια προβλήματα της πόλης μας(π.χ. Χωματερή Δερβενίου) και να σταματήσει επιτέλους η αδιαφορία της πολιτείας.
Είναι χρέος μας να σταθούμε δίπλα στους διωκόμενους συμπολίτες μας μέχρι να αθωωθούν.
Συμμετέχουμε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Δευτέρα 18/2 στις 9:00 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.
Να αθωωθούν τώρα όλοι οι διωκόμενοι
Να ακυρωθεί τώρα το έργο.                             
Να γίνει άμεσα νέος Περιφερειακός Σχεδιασμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου